DREJT KLASËS GJITHËPËRFSHIRËSE NË KOSOVË

DREJT KLASËS GJITHËPËRFSHIRËSE NË KOSOVË

Një prej pjesëve kryesore të edukimit inkluziv është të sigurohet se të gjithë mësimdhënësit janë të pregaditur të mësojnë të gjithë fëmijët. Mësimdhënësit janë agjent të ndryshimit të cilët me çasjen e duhur i’u mundësojnë fëmijëve të kenë sukses.

STUDENTËT E UNIVERSITETIT JANË DUKE MARR PUNË PRAKTIKE PËR TË NDIHMUAR FËMIJËT ME NEVOJA TË VEÇANTA DHE ATA NGA KOMUNITETET

STUDENTËT E UNIVERSITETIT JANË DUKE MARR PUNË PRAKTIKE PËR TË NDIHMUAR FËMIJËT ME NEVOJA TË VEÇANTA DHE ATA NGA KOMUNITETET

Programi i Praktikës iu ofron studentëve mundësinë për të mbështetur fëmijët me nevoja të veçanta dhe ata nga komunitetet në shkollat e rregullta me shërbime psiko-sociale, asistencë në mësimdhënie dhe logopedi. Studentët e psikologjisë, pedagogjisë, logopedisë dhe edukimit janë pjesë e projektit të PIN “Edukimi për të gjithë” që ka për qëllim promovimin e edukimit gjithëpërfshirës në tetë shkolla dhe dy Qendra Mësimore përreth Kosovës.

Karvani humanitar "Njerëz në nevojë" arrin në Lviv

Karvani humanitar "Njerëz në nevojë" arrin në Lviv

1 mars 2022 - People In Need (PIN) dërguan pjesën e parë të kamionëve të ngarkuar me ndihma humanitare, siç kërkuan përfaqësuesit e Lviv në Ukrainën perëndimore. Kamionët e dhënë nga Fondacioni i Familjes Karel Komárek mbajnë një ngarkesë ushqimesh që kanë afat qëndrimi më të gjatë , si gjëra higjienike, pelena, çanta gjumi, dyshekë dhe mallra të tjera. Kjo ndihmë është marrë nga Rohlik.cz, Tesco, Bidfood dhe Alza.cz plotësisht falas ose me një zbritje të madhe.

Mirë se vini në faqen e internetit të PIN-it të Ballkanit Perëndimor. Ju ftojmë të ndiqni punën tonë në rajon në gjuhët lokale.

Teksti i plotë Më pak tekst

Lajme

Më shumë

Ku ndihmojmë