Reagimi dhe Rimëkëmbja e Emergjencave

Reagimi dhe Rimëkëmbja e Emergjencave

© Foto: Aleš Tomášek

PIN ofron mbështetje në kohë për viktimat e fatkeqësive natyrore, të tilla si përmbytjet dhe tërmetet, si dhe për refugjatët dhe ndihmon në ndërtimin e qëndrueshmërisë.

Teksti i plotë Më pak tekst

Lajme